Studio 3

Salut! 

Suntem dr. Adrian Pascu, medicină generală și Florin Vasile maseur, specializați in Terapie Musculo Osteo Articulara (MOA), Reflexoterapie și Presopunctură

Avem expertiza în recuperarea și refacerea musculo-articulară posttraumatică precum și ca urmare a unui stres funcțional prin efort prelungit sau suprasolicitare

REFLEXO TERAPIA MOA - musculo osteo articulară

Reflexo Terapia MOA este rezultatul studiului comparativ si complementar al medicinii teaditionale chineze si al metodelor terapeutice preluate de catre discipline precum osteopatia, chiropractica sau shiatsu. Pentru a invata si experimenta toate manoperele alaturi de experti recunoscuti, noi am petrecut mai mult de 10 ani in strainatate. Studiul medicinei occidentale ne-a permis ca procedurile cele mai eficiente si cu rezultate constant repetititve sa fie incluse si sistematizate in aceasta metoda de terapie.

Indicații:

Toate aceste acțiuni terapeutice fiind în concordanță cu programul de recuperare specific fiecărui pacient și conform indicațiilor medicului curant.

Recuperare/menținere tonus muscular post imobilizare afecțiuni specifice articulare cu localizări la nivel articulație scapulo humerală (umăr),  articulația cot, mână, articulația coxo femurală, articulția genunchi și coloană vertebrală cervicală, toracică, lombo sacrată.

Reechilibrare energtică a întregului corp prin acționarea ariilor reflexogene ale pricipalelor organe și sisteme folosind metode specifice (Terapia PAR Presiunea Ariilor Reflexogene pentru principalele organe și sisteme ale organismului).

Stimularea musculo fascială organelor și sistemelor din organism în vederea menținerii sau refacerii stării fiziologice.

Terapia musculo fascială

Aceasta metoda este rezultatul complementar al masajului somatic si tehnicilor proprii metodei noastre care ajunge sa actioneze la nivel profund dar si al fasciilor care imbraca toti muschii si toate organele corpului.

Rezultatul constă în creșterea fluxului de sânge care hrănesc și oxigenează mușchii și organele interne însă acționează și la nivel sistem limfatic evacuând rezidurile și permițând țesuturilor să se refacă în condiții optime. Rezultatul este extrem de benefic pentru starea generală a organismului.